28 Şubat 2011 Pazartesi

Şubatın Son Alışverişi

Geçen hafta Lauren Lukel'in bir videosunu izledikten sonra "neden benim paint potum yok?" dedim ve gidip M.A.C'ten bir tane aldım. Alırken elime sürdüğümde ıslak mendille bile çıkmadığını görünce tamam dedim aradığım bu! Çünkü benim göz kapaklarımda far durmuyor. En kaliteli far bile bir çizgi oluşturup gün boyu görüntümü bozuyor. Yağlı bir cildim yok fakat zannediyorum ki göz yapımdan kaynaklanıyor. 



Umuyorum ki bu ürün derdime çare olacak :) Fiyatı 42 TL.

Bunu aldıktan sonra The Body Shop ve Carrefour'a uğradım. Oradan da şunları almış bulundum:


İlki Maybelline Watershine Gloss. Bunun rengine tam anlamıyla bayıldım! Açık tenli olduğum için de çok doğal duracağını düşünüyorum. Bendeki rengi 420 Apricot Freeze.


Yine Maybelline'in tekli göz farı 710 Blazing Brown'u aldım. Sarışın olduğum için kahve tonlarında makyaj yapmayı seviyorum.

The Body Shop'a asıl olarak uzun süre bozulmadan kalabilen bir far almak için gittim. Farlar gözlerimle pek dost değil biliyorsunuz... Bana bu farı önerdiler. Özelliği fırında pişirilmesiymiş yanlış hazırlamıyorsam. 8 saate kadar bozulmadan kalıyormuş. Oradaki bayanın gözlerinde de yeşili vardı. Hiç bozulmamıştı, gayet düzgün görünüyordu. Bakalım benim gözlerimde ne durumda olacak.

Ve şu şirin lip balmı da almadan geçemedim :) Frambuazlının kokusuna bayıldım!


The Body Shop indirimde değildi. Gri - Siyah far 27,90 TL, Lip balm 8,90 TL.

Ürünleri kullandıkça yorumlarımı bloğumda bulabilirsiniz! xoxo


25 Şubat 2011 Cuma

Watsons Alışverişi


Dün Watsons'a gittim. Cilt ve saç bakım ürünlerimi değiştirmek istiyordum. Normalde Garnier'in yüz temizleme jelini, Oriflame'in pure nature hazelnut & goji berry extract yüz kremini, Bioblas şampuan (saç dökülme sorunum yok, saçıma uyumluydu fakat sıkıldım artık aynı üründen), Panthene yeşil kapaklı saç kremi kullanıyordum. Saç kremimden çok memnundum fakat yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, sıkıldım yani aynı üründen.  Ayrıca John Frieda'nın saç kremini kullanmayı çok istiyordum. Watsonsta Olay ürünlerini önerdiler bana. Anlattıklarına göre oldukça iyiymiş ama benim cildimle olan dostluğunu kullandıkça göreceğim tabiki :) Bir de Pastel'in kütikül yumuşatıcısını aldım. Manikür yapmada pek becerikli olmadığımdan bunda şansımı deneyeceğim. 
Sonuç olarak Down Under Natural's şampuan, Olay Gentle Cleansers, John Frieda Düzleştirici Etkili Günlük bakım Kremi, Olay Active Hydrating Yüz Kremi, Pastel Nail Cuticle Softener Pen aldım. Kullandıkça bloğumda yorumlarımı bulabilirsiniz :)

Bugünde The Body Shop'a gittim ve Carrefour'dan birşeyler aldım. Onlarıda en kısa zamanda resimleyip sizlerle paylaşacağım.

Kendinize çok iyi bakın!
Görüşürüz,
xoxo

19 Şubat 2011 Cumartesi

Herkese Merhabalar!

Ben 20 yaşında Ankara'da okuyan bir üniversite öğrencisiyim. 
 
İsmime Nite diyelim...

Bloğumda, kullandığım ürünler hakkında yorumlarımı, markaların çeşitli kampanyalarını bulabileceksiniz.

Makyaj yapmayı, kendime bakmayı çok seviyorum. Yeni ürünler alıp denemek benim için bir tutku! Deneyimlerimi sizlerle paylaşmak üzere böyle bir blog hazırlamaya karar verdim.

Mağazalardan makyaj ve bakım ürünleri aldığım gibi bulamadığım ürünleri internetten sipariş ediyorum ve kendi adıma oriflame ile avon danışmanı olduğumu da eklemek istiyorum. Bu işlerden para kazanmıyorum, sadece herkes gibi katalog karıştırmaktan ve sipariş vermekten hoşnutum fakat danışman olmak isteyenler benimle iletişime geçerlerse yardımcı olabilirim :)

Görüşmek üzere! xoxo