27 Mart 2011 Pazar

Clinique Pretty In Pinks & Plums


Bu seti dün aldım :) O yüzden kullanmaya fırsatım olmadı fakat Clinique ürünlerinin kalitesini herkes bilir. Setin içerisinde:

  • 30 ml Take The Day Off Makeup Remover, 
  • Orijinal boy High İmpact Mascara - Black, 
  • Orijinal boy Cream Shaper For Eyes Göz Kalemi -  Starry Plum, 
  • Orijinal boy Vitamin C Lip Smoothie - Goodness Grapecious,
  • 1 allık ile 4 gözfarından oluşan makyaj paleti var. 

Set fiyatı Tekin Acar Kozmetik'te 119 TL. Bu fiyata bu ürünleri kaçırmayın. Yaz boyunca kullanabileceğiniz çok kullanışlı bir set. Ürünleri tek tek almaya kalksanız paket fiyatının iki katına çıkıyor yaklaşık. Yaptığım alışverişten çok memnunum ben :) 

Bundan daha küçük bir set düşünenler içinse 46 TL'ye Clinique High Lengths Mascara, 30 ml Take The Day Off Makeup Remover ve ince çizgiler ile morlukları önleyen bir gözaltı roll-on'u var.

Ürünleri kullandıkça yorumlarımı bloğumda bulabilirsiniz! :) xoxo

23 Mart 2011 Çarşamba

Flormar Blush-On - 81

Merhaba!
Bugün Flormar'ın 81 numaralı allığını tanıtacağım. Bunu daha yeni aldım. Doğal ve şeftalimsi bir renk arıyordum. Allığın rengi istediğim gibi doğal bir renk veriyor. Açık tenliler rahatlıkla kullanabilir. Yumuşak bir yapısı var fakat tozları etrafa fazla saçılıyor. Makyaj ürünlerimin temiz ve düzenli olmasına önem verdiğim için bu yönünü pek beğenmedim. Bu kişisel birşey tabiki. Genel olarak güzel bir ürün. 


Ambalajın içinde ayna ve fırçası da var. Bu yönüyle çok pratik. Ben yanımda allık taşımam ama taşıyanlar için pratik bir seçim.



Uygun fiyata allık arayanlar için güzel bir seçenek. Fiyatı 15,20 TL. İnternet sitesinde 13,68'e bulabilirsiniz, tık tık.

 

22 Mart 2011 Salı

Golden Rose Silky Touch Pearl Eyeshadow - 129

Rimelinden memnun kaldıktan sonra (bunu için daha sonra bir post hazırlayacağım) Golden Rose'a olan ilgim artmaya başladı e tabi bende en kısa zamanda soluğu Golden Rose standında aldım :) Yeni çıkardıkları tekli farların hepsinin rengi çok güzel! Ancak kalıcılıkları vs hakkında pek fikrim olmadığı için tekiyle yetindim şimdilik. 129 numara.


Rengi capcanlı tam baharlık :) Sürümü gayet rahat. Yumuşak bir yapısı var. Tozlanma vs yapmıyor. 


2,5 grlık sade bir ambalajla piyasaya sürülmüş. Fiyatı 7-8 TL civarında. Diğer renklerine de göz gezdirmenizi tavsiye ederim.


Artdeco Eyeshadow Base

Göz kapaklarımda durmayan makyajımdan şikayetim M.A.C Paint Pot'la da son bulmadı. Bende tekrar bir arayışa girdim ve bu defa Artdeco'nun far bazını aldım. 


M.A.C'te uğradığım hayal kırıklığından sonra beklentim üst düzeyde değildi. Fakat bu ürün istediğim herşeyi bana sundu diyebilirim. Bazı, makyajımı yapmadan önce göz kapağıma uygulayıp 10-15 sn gözkapaklarımı kapatıp bekliyorum. (Bunu yapmamın sebebi bazın göz kapağımda sabitlenmesini sağlamak. Yoksa yine aralara dolabilir far.) Sonra istediğim farı ve eyeliner'ı uygulayıp çıkıyorum. Sonuç: Akşama kadar bozulmadan kalan bir göz makyajı. Hayır abartmıyorum benim gözümde bile bozulmadan kalıyorsa eminim bu konuda benim kadar sorunu olmayan birini çok daha fazla memnun edecektir. 



Ürün 5ml ve fiyatı 20,75 TL. Boyner Artdeco standlarında bulabilirsiniz. Açıkçası M.A.C'e 42 TL verdikten ve memnun kalmadıktan sonra bu bana gayet uygun geldi. Fiyat/performans oranı oldukça iyi.   


*Dipnot: Uzun zamandır yazamıyorum çünkü bloğumu açamıyordum bloglara yapılan engellemeden dolayı. Tekrar buradayım nihayet :) xoxo!

11 Mart 2011 Cuma

Olay Active Hydrating Nemlendirici Jel


25 Şubattan beri kullanıyorum tık tık. Karma - yağlı ciltler için olanını kullanıyorum. Normalde karma bir cildim var ve bu sıralar cildim oldukça hassas olduğundan önce tereddüt ettim ama kullandıktan sonra çok memnun kaldım. Bu ürün silvilcelenme vs yapmadı bende. Aksine çok rahatlattı cildimi.


 %100 parfümsüz, renksiz, yağsız bir jel ve cilt tarafından kolayca emiliyor. Sabah sürüyorsunuz ve gün boyu kuruma derdi yaşamıyorsunuz. Nemini almış sağlıklı bir cilde sahip oluyorsunuz.


Kutusunda, cildin daha pürüzsüz görünmesine destek olduğunu yazmışlar ama gözle görülür bi etkisini farketmedim ben. Nemlendirme, hassas cilde uyumluluk bakımından çok güzel bir ürün. Fiyatı da çok uygun üstelik. 12-13 TL gibi bir fiyata piyasada bulabilirsiniz. Bir de geçenlerde gördüm, Olay Gentle Cleansers ile bu jel bir kutunun içinde kampanyayla satışa sunulmuş. Daha uygun bir fiyata iki ürünü de alabilirsiniz kampanya henüz bitmediyse. Ben ikisinide kullanıyorum ve çok memnunum. Hassas cildi olanlara da tavsiye edebilirim rahatlıkla.

*Cilde makyaj yapmadan önce bu jelle cildinizi hem güzelce nemlendirip hem de makyaja hazırlayabilirsiniz.

 

Flormar'dan Hediye Paketi Fırsatı!


"İnternet üzerinden pazartesi ve Cuma günleri arasında yani 1 haftayı içeren bir zaman diliminde, en çok meblağda alışveriş yapan ve ürünlerimiz hakkında yorumlarını belirten ilk kişi, yeni çıkan ürünlerimizden oluşan hediye paketini almaya hak kazanacaklar. Yapılacak yorumlar sadece ürün kalitemizi değil aşağıda belirtmiş olduğumuz hizmet ve satış sonrası destek gibi konuları da içermelidir;

1)Flormar ürünleri adresinize sağlam bir şekilde teslim edildi mi?

2)Flormar ürünleri ambalajlarıyla birlikte mi ulaştırıldı size?

3)Ürünlerin teslim süresi belirtildiği gibi 2 iş günü içerisinde mi gerçekleşti?

4)Flormar pazarlama ve destek ekibi sizlerin her türlü sorularınıza cevap verdi mi? Satış sonrası hizmetten memnun kaldınız mı?

Flormar'dan sürprizler bunlarla da kalmayacak. Bekleyin ve görün!!!" 

Haydi Flormar'a tık tık

Avonlarım Geldii!

Ben vazgeçemiyorum bu Avon'dan :) Her zaman katalogtan alınacak birşeyler buluyorum. Hatta birdahaki katalogtan alcaklarıma bile karar verdim! Biri beni durdursuuun! :) 


Emilla Madalyon Şeklinde Kolye: Ben bir kolyenin açılıp kapanmasına bayılıyorum :) Buldum mu hiç kaçırmıyorum! Var böyle bende daha :) Süslemeleri, şekli çok hoşuma gitti. Nisan kataloğunda 16 TLye bulabilirsiniz.



Ultra Colour Rich Lipstick - Country Rose: Pembemsi kırmızı, hoş bir renk. Sürümü gayet kolay. Zaten birçoğunuz kullanmışsınızdır bu rujlardan :) Mart kataloğunda 9,40 TLye bulabilirsiniz.



Jillian Dempsey for Avon Professional Multi Pencil - Twice The Spice:
Bu çok amaçlı makyaj kaleminin pembe kısmını ruj ve allık; diğer kısmını ise göz farı olarak kullanabiliyosunuz. Yapısı sert değil, sürümü kolay ve rengini çok iyi veriyor. Çok kullanışlı bir ürün bence. İyiki almışım. Bu ürünü Avon indirim kataloğundan çok güzel bir indirimle aldım. 17,50 TLden 7 TLye düşmüş. Bence siz de kaçırmayın!





Görüşürüz,
xoxo

10 Mart 2011 Perşembe

Tender Care Lip Balm & Protecting Balm


Tender Care Protecting Balm (sağda), Oriflame'in en çok satan ürünleri arasında yer alıyor. Ben ortaokuldaken bile vardı :) 15 mllik ufak bir ürün fakat yoğunluğu ve kuvvetli etkisi uzun süre kullanmanızı sağlıyor. Dirseklerinize, topuklarınıza, dudaklarınıza, kısacası sert ve kuru hissettiğiniz bölgelerinize sürebilirsiniz. Kullanıpta memnun kalmayanla karşılaşmadım çevremde. Fiyatı 13 TL ve çok sık indirime giren bir ürün. Mart ayı kataloğunda 6,90 TLye bulabilirsiniz.

Tender Care Lip Balm (solda), çıkalı 4-5 ay oldu sanıyorum ki. Dudaklara uzun süreli yumuşaklık ve koruma sağlıyor. İçeriğinde balmumu, zeytinyağı ve engerekotu yağları mevcut. Fiyatı 14,90 TL. Mart ayı kataloğunda 12,90 TLye bulabilirsiniz.

Avon Arabian Glow Sweep Cheeks Bronzer

İsmi ammada uzunmuş :) Kendileri ufak ve kullanışlı bir ürün. Bronz tenliler için daha uygun bir rengi var. Zira renk tonu oldukça koyu. Az sürüp dağıtılırsa benim gibi sarışınlara da yakışıyor ama.



Ambalajın en üstünde aynası var. İçini açtığımızda yayın üzerinde bir sünger ve aynanın altına yerleştirilmiş bronzerı görüyoruz. Uygulaması şimdiden zevkli geliyor değil mi? :)




Dediğim gibi sarışın bayanlar için koyu bir rengi var. Kullanırken dağıtmak şart. Aşağıdaki fotografta bile üzerinden biraz rengini aldım.



Avon indirim kataloğunda bu ay 25 TLden 15 TLye düştü. Denemek isteyen varsa kaçırmasın :)

Olay Gentle Cleansers

Bu üründen şurada bahsetmiştim. Aldığımdan beri yüz temizle jeli olarak bunu kullanıyorum ve çok memnunum. Diğer temizleme jellerinden ayrıldığı en önemli özelliği alkol içermemesi. Hassas cilde sahip olanlar için güzel bir ürün. Hafif bir yapısı var ve cildi güzel temizliyor. AloeVera ve salatalık özleri içeriyor. Sonrasında kullanacağınız nemlendiriciye cildinizi hazırlıyor. Ben nemlendirici olarak aynı alışverişten aldığım Olay Active Hydrating yüz kremini kullanıyorum. İleriki günlerde bu ürün hakkındaki yorumlarımı da yayınlayacağım.
 



Nivea İnvisible For Black & White

Deodorant, roll-on hepimizin kullandığı kurtarıcı bakım ürünlerinden. Benim bahsetmek istediğim şey asıl olarak siyah ve beyaz kıyafetlerde lekeye sebep oldukları ve dikkatle uygulanması gerektikleri. Pudralı kullansanız ayrı dert kullanmasanız ayrı dert değil mi? Kıyafetiniz kirlendikten sonra 3 dknızı lekeyi temizlemekle uğraşırsınız. Ben mi yeni keşfettim yoksa uzun zamandır gözümden mi kaçıyordu bilemiyorum ama sarı leke ve beyaz iz bırakmayan Nivea Roll-on bu konuda bir harika! Siyah - beyaz renkteki kıyafetlerinizle gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ne bir iz ne bir leke...



Kullanıyorum ve çok memnunum.


9 Mart 2011 Çarşamba

Giordani Gold Gloss Voyage

Bu gloss için "Bir Harika" demek sanırım yeterli!
Ama ben biraz daha anlatayım size :)
Öncelikle Giordani Gold, Oriflame'in bir serisi. Diğer ürünlerine göre fiyatları daha yüksek ama kaliteside o oranda artıyor tabiki. Bu gloss yazın elime geçmişti ve inanın, resmen kullanmaya kıyamıyorum.


Rengini, yapısını çok beğeniyorum. Öyle yapış yapış glosslardan değil ve hemen bitip gitmiyor dudakta. Fırçayla uygulama yapılıyor olması da artı bir özellik.


Bendeki rengi soft berry:


Ambalajın alt kısmında çevrilen bir bölüm var. Siz çevirdikçe gloss, fırçaya doğru yol alıyor.


Lütfen hiç bitme olur mu?!

Oriflame Beauty Power Shine Ruj

Benim bir rujdan en büyük beklentim kalıp gibi durmaması ve dudaklarımı nemlendirmesi. Oriflame'in power shine rujlarıda bu isteklerimi çok iyi karşılıyor! İçeriğindeki E vitamini dudakları nemlendiriyor ve verdiği parlaklık ile yapısı sayesinde dudakta güzel bir görüntü oluşturuyor. 


Bendeki renkleri pink elixir (solda) ile red ovation (sağda). İki renginden de çok memnunum ve yenilere gözümü dikmiş durumdayım! Renkleri aşağıda da gördüğünüz gibi.


Ambalajlarıda dayanıklı ve şık:


Fiyatı 16,90 ve çok satan bir ürün olduğu için sık sık indirimede giriyor. Hot peach ve pink punch renklerinde gözüm kalmış durumda :)  


Oriflame Mart Ayı Üyelik 1 TL!


Bu ay Oriflame Satış Danışmanı olmak isteyenler için çok güzel kazanç fırsatları var! Öncelikle kayıt 20 TL yerine sadece 1 TL! Fırsatlar bununla sınırlı kalmıyor. Mükemmel bir Hoşgeldiniz Programı da sizleri bekliyor! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Mart Ayı Oriflame Alışverişi

Merhaba! Ben bir senedir Oriflame danışmanıyım ve bu bir sene içinde oldukça ürün edindim bu markadan. Bilen bilir, kataloğa bakıp birkaç ürün aldıktan sonra adeta bağımlılık yapıyor. Doğrudan satış yapan bir marka olduğu için fiyatları çok çok uygun, ürünlerinin kalitesi de piyasadaki birçok markadan oldukça iyi. Bu ay da tabiki birkaç şey aldım :)



Öncelikle size şu güzel pembe çantadan bahsetmek istiyorum. Bu kadar büyük geleceğini tahmin etmemiştim. Gerçi katalogta ölçüleri 26 x 6 x 15,7 cm olarak yazılmıştı ama görünce küçük bir şok-mutluluk hali yaşadım yinede :) 



Çantanın içinde üç gözü var. İkisinin içi görülebiliyor ve bu üç gözü dilerseniz çıtçıtlarından ayırıp tek başına da kullanabiliyorsunuz. Yanınızda götüreceğiniz ürün çokluğuna göre ayarlama yapmanıza fırsat tanıyor. Tatile, geziye giderken rahatlıkla kullanabileceğiniz bir çanta bu. Resimde gördüğünüz gibi 200 mllik duş jeli bile yanında küçük kalıyor. Ben çok beğendim. Fiyatıda çok güzel. Oriflame Mart kataloğundan 50 TLlik alışveriş yapın ve bu çantaya 19,90 TL gibi küçük bir fiyatla sahip olun!



Katalogta 8,90 TLye ruj fırçası görüp de almamazlık yapmadım tabikide. Bu fırça tam çantaya at-çık tarzında. Rahatlıkla gün içinde kullanabilirsiniz. 



Fırçanın kapağını çıkartıp arkasına takıyorsunuz ve uzun bir ruj fırçası elde ediyorsunuz. Katalogta kapatıcı fırçası olarak da kullanabileceğiniz belirtilmiş. 




Gördüğünüz gibi kapatıcı fırçası olarak kullanmak için uygun bir fırça yapısı var. Fırçamızı kapattığımızda ise aşağıdaki gibi 10,5 cmlik ufak hale geliyor. Çok kullanışlı değil mi?



Fırçalardan bahsetmişken bir de bu göz farı aplikatörlerini aldım. Maksat bulunsun. Şeffaf bir pakette geliyor. İçinde dört adet çifr taraflı aplikatör var.



Aplikatörlerin bir ucu geniş diğer ucu daha dar. Yapacağınız göz makyajınıza göre farklı şekilde kullanılabilir.



Aldığım iki el sabununun fiyatları da çok uygundu. Bir alan yedek şişe bedava diye bir kampanyadan aldım. Kokusu çok güzel. Hem yumuşatıyor hem de güzel temizliyor. 



Son olarak Milk&Honey serisinin duş jelini aldım. İndirim sayfasında 12,90 TLden 5,90 TLye düşmüştü. Bu seride organik süt ve bal özleri kullanılıyor. Cilde hoş bir koku ve yumuşaklık sağlıyor. Hiç denememişseniz şiddetle tavsiye ediyorum bu seriyi!



Aldığım ürünlerin hepsinden memnun kaldım. Eğer Oriflame Satış Danışmanı olmak isterseniz benimle iletişime geçin!

Balıklarımı beslemeyi ihmal etmeyin :)
xoxo

Pamuk Krizi!

Pamuk diyip geçmeyin. Makyaj temizliğinin olmazsa olmazı. Geçenlerde makyaj temizleme pamuğum bitmişti. İpek markasınıda aksi gibi bulamamıştım. Bende mecburen Maria Lopez'inkini aldım. Fakat aldığıma da bin pişman oldum. Yani bilemiyorum acaba İpek'e çok alıştığımdan mı ama Maria Lopez'in pamuğu gözümü aşırı acıttı. Çok sert bir pamuk. Bu markayı kötülemiyorum elbette ama gerçekten alıştığımdan  farklı bir ürün.


Sadece ben mi böyle düşünüyorum merak ediyorm. Fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Not: Ürünler hakkındaki yorumlarım tamamen kişiseldir. Hiçbir marka ile doğrudan veya dolaylı bağım yoktur. 

5 Mart 2011 Cumartesi

Yeni Cicilerim!

Flormar'ın oje kurutucu spreyini almayı çok istiyordum. Oldukça büyük sprey çok uygun bir fiyata satılıyor piyasada. Onu alırken başka ürünlerede bakmamazlık yapmam tabikide :)


Ürünleri aldığım yerde kampanya vardı. 3 kozmetik ürünü alana Flormar makyaj çantası hediyeymiş. Kaçar mı? :)

Flormar Finishing Spray: Dediğim gibi almak istediğim asıl ürün bu spreydi. 400 ml'lik oldukça büyük bir sprey. Uzun süre gider. Kutunun üzerinde "Çabuk kurumaya yardımcı olur, leke bırakmaz, zaman kazandırır. İçeriğindeki E vitamini, fıstık ve limon yağları tırnakları ve ölü deriyi yapılandırır." diyor. Ojeyi sürdükten sonra 1 dk bekleyip öyle tırnakların üzerine püskürtmek gerekiyormuş. Güzel bir kurtarıcıya benziyor değil mi? :) Fiyatı ise sadece 8,90 TL!

Dove Onarıcı Terapi Serisi: Dove bu serinin deneme boyunu çıkarmış. "Fiber Aktiflerle geliştirilen Yeni Dove Onarıcı Terapi Serisi saçınızı kalbinden onarır" yazıyor üzerinde. Saç içten dışa onarılıyormuş. Bu seriyi denemekte kararsız olanlar için güzel bir paket. İçinde, 50 ml şampuan, 50 ml saç kremi ve 30 ml saç bakım maskesi var.  Fiyatı da 2-3 TL civarıydı.


Gülşah Süngerli Aseton: Bu asetonlar çok dikkatimi çekiyordu fakat performansından oldukça şüpheliydim. Aslında hiç de düşündüğüm gibi değilmiş! Eve geldiğim gibi denedim ve çok beğendim. Parmağı süngerin içinde döndürüyorsunuz sadece. Çok pratik. Üzerinde yazdığına göre nemlendirici etkisi ile tırnakları bir film tabakası ile kaplayıp, koruyup kırılmasını önlüyormuş. Kullandıktan sonra tırnaklarda hoş, temiz bir koku oluyor. Fakat dikkat edin direk koklamayın. Çünkü normal asetondan çok daha keskin ve ağır bir kokusu var. Fiyat/performans oranı çok iyi. Artık aseton olarak bunu kullanacağım :) Tavsiye ederim.



Flormar'ın 417, 344 ve 418 numarasını aldım. Gri, krem ve soluk mor. Renkler çok güzel değil mi? Bunlar daha önce yoktu veya gözüme çarpmamıştı sanırım. Görünce hemen aldım. Bir de Golden Rose'un 110 numarasını aldım. Rengi çikolata gibi :)


Golden Rose 3D Fantastic Lash Mascara: Bu maskarayı satıcının ısrarı üzerine aldım diyebilirim. Daha önce Golden Rose'un maskarasını kullanmamıştım hiç. Dediğine göre L'oreal'in maskarası ile çok benzermiş. Hatta performans olarak aynıymış. Bir deneyeyim dedim.

 

Flormar 5'li Göz Farı Paleti: Kahve tonlarına aşığım. Bunun renk uyumuda hoşuma gitti. Baharda ne güzel olur değil mi? :) 




İşte bu da hediyem :) Flormar'ın şirin bir makyaj çantası. Çantada taşımak için ideal bir boy. Beğendim!