18 Temmuz 2011 Pazartesi

Bu Ay Çöpe Gidenler # 1

Merhaba herkese! 

Öncelikle, uzun bir ara oldu biliyorum. Tatildi, gezmekti derken ilgilenemedim bloğumla. Şimdi döndüm! Ama gördüm ki diğer blog sahibeleri tatile götürdükleri ürünler hakkında uzuuun postlar hazırlamışlar. Bu defalık benim olmadı malesef... Okumak çok keyifliydi ama :)

Bu sürede takipçilerim artmış ayrıca çok mutlu oldum :)

Sıra geldi bu ay bitenlere.


1- Oriflame Silk & Cashmere Body Lotion: Kokusunu çok beğendim. Nemlendirmesi de yeterli geldi. Duştan sonra sürünmek suretiyle bitirdim.

2- Flormar Hızlı Oje Kurutucu: Çok gerekli bir ürün değil. Bitirdikten sonra eksikliğini hissetmedim. Yazısı burada.

3- Parmex Aseton: Kullanmayan var mı bunu? Bir tane daha bitiyor, yolda...

4- Avon Dry Ends Serum: Bundan kaç tane bitirdim kimbilir. Sırada olanlar biterse belki tekrar alabilirim.

5- Oriflame Swedish Spa Night Renewal Hand Cream: Yoğun bir krem kendisi. Sabah kalktığımda yumuşak ellere sahip oldum kullandığım süre içinde... Yenileyici demişler ama Ankara ayazından nasibini alan ellerime bir faydası olmadı. Tekrar almam.

6- Avon Foot Scrub: Kokusuna aldanıp aldım. Limonlu çok hoş! Fakat pek işe yaramıyor. Ne olurdu bi arındırıcı olarak biraz arındırsaydın? 

7- Oriflame Beauty Power Curl Mascara: Yazısı burada. Memnun kaldım. Vaat ettiklerini yerine getiriyor. Yedekleri mevcut. 

8- Oriflame Pure Nature Organik Çay ağacı Yağı ve Biberiye Özlü Arındırıcı Yağ: Yazısı için buradan... Çok memnun kaldım. Yedeği açıldı. İhtiyaç duydukça kullanıyorum.

9- Oriflame Optimals Seeing is Believing Eye Cream: Ankara'da gözlerim şiştiği için almıştım. İşe yaradı mı? Koca bir HAYIR! Düzenli kullandığımda sonucu görürüm diye devam ettim fakat değişme olmadı en sonunda da bombayı patlattı göz altlarımı kızartıp kupkuru hale getirdi. Tekrar almam. Görünce kaçarım. O derece.

10- Oriflame Visions V* Magic Eye Wand: Bir tarafı maskara diğer tarafı eyeliner. Keşke eyelinerın rengi güzel olsaydı. Maskarası da azıcık bi'şeydi bitti gitti. Sürpriz paketten çıktı. "Çoook çok etkileyici bir ürün."

6 yorum:

  1. flormar oje kurutucuyu nasıl bitirdin ya kocaman:D
    avon serum gerçekten iyi,ben de bitirdim baya:D

    YanıtlaSil
  2. birde icinde aseton olmayan oje cikaricilarini dene parmex'e alternatif olsun ve daha az zararli :)ama parmex gibi de kokmaz :P

    http://modabulmacasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Luzumsuzisleruzmani.. oje kurutucu büyük evet ama niyeyse deolardan bile hızlı bitti :) spreyi sıkınca normalden fazla basınçla dışarı çıkıyor. bu yüzden tek kullanımda bile fazla ürün kullanmış oluyoruz. aslında verdiği soğukluktan ve fazla basınçlı uygulamadan başka pek bir numarası da yok :)

    Moda bulmacasi.. alınacaklar listesine ekledim bile :)

    YanıtlaSil
  4. 4 numaradaki avon serumu ben de kullanıyorum ve cok memnunum...

    YanıtlaSil
  5. cok cici bir blogun var banada beklerimmmmm :)))

    YanıtlaSil
  6. merhabalar canım..ödüllü mimlendin:
    http://witchinpurpleplanet.blogspot.com/2013/01/mimlenmisim.html

    YanıtlaSil