5 Haziran 2011 Pazar

Oriflame Giordani Gold Supreme Sıkıştırılmış Pudra

Oriflame, Giordani Gold Serisini son birkaç aydır yeniliyor. Zaten ne zamandır bu serinin pudrasını denemek istiyordum, hazır yenilenmişken aldım. Rengi Translucent. Yazın bronzlaşacağım için bunu aldım. Her ten rengi kullanabilir şeffaf olduğu için. Bakınız Oriflame kendi ürününü nasıl tanıtmış:

Yatıştırıcı ve koruyucu özellikleri ile bilinen ipek tozu ile geliştirilmiş, özel yapılı sıkıştırılmış pudra cildinizi pürüzsüzce kaplar ve uzun süre etkili kusursuz bir görünüm sağlar. İçeriğindeki anti-oksidanlar ve SPF 10 ile cildinizin daha genç görünmesini korumaya destek olur. 2 geliştirilmiş ve bir YENİ şeffaf renk seçeneği ile. 7 g.

Güneş kremi zaten kullanıyorum yüzüme ama SPF 10 içermesi de iyi olmuş. En azından akşam üzeri krem kullanmazsam pudrama güvenebilirim... 
Bunu kullandığım süre içinde 3-4 saat parlamayı kontrol altına aldı. Karma bir cilde sahip olduğumu hatırlatmak isterim. Fakat yazın bu süre kısalacaktır elbette... 
Kapatıcılığı olan bir ürün değil. Kapatıcılık arıyorsanız diğer renklerini deneyebilir veya altına fondöten kullanabilirsiniz. Kapatıcılık aramayan, SPF içeren, yazın matlık sağlaması için hafif bir pudra arayanlar memnun kalacaktır. 
İtalya'da üretilmiş. Fiyatı 36,90 TL.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder