5 Haziran 2011 Pazar

MineraLogics by CosMedix - Göz ve Yanak Paleti

Strawberry alışverişimde aldım bu çok isabetli makyaj paletini ♥ Tek kelimeyle mükemmel! Fırça değdiği anda diğer farlardan farkını anlıyorsunuz hemen. Yumuşacık kadife gibi, anında rengini veren mineral bir ürün bu. Üst katında 6 adet far, alt katında ise 2 adet allık var. Açık renkli olanı aydınlatıcı olarak da kullanabilirsiniz. Çok renk verdiğini söyleyemem ama sürdüğünüz anda sağlıklı bir şekilde parlıyor cildiniz. Koyu olan allık çok güzel bir pembelik veriyor yanaklara. Göründüğü kadar canlı bir renk olmamakla birlikte doğal bir pembelik veriyor. Üstelik gün boyu uçma vb problemler olmuyor. Aldığımdan beri başka allığa elim gitmedi diyebilirim... Ne farlar ne de allıklar toz toz olmuyor fırça değdiğinde. 
Ürünü elime ilk aldığımda çok şaşırdım çünkü çok sağlam ve ağır bir ambalajı var. Çantada taşımak için oldukça ağır özellikle. Zaten gün içinde tazelemek gibi bir derdiniz de olmuyor ya neyse :) 
Üründeki her rengi tek tek beğendim. Yeşili ve laciverti özellikle göze fazla batmayan, hoş duran renkler. En baştaki beyaz renk ise renkleri yumuşatma işini çok iyi başarıyor. Zaten renkler hiç zorlanmadan birbirleriyle karışıyorlar. Daha önce neden mineral makyaj ürünleri kullanmadım hayret ediyorum kendime. (4 yıldır makyaj yaptığımı düşünecek olursak) 4 yıllık çok büyük bir kayıp var ortada =D
Büyük Strawberry indiriminde 113 TL'den 27 TL'ye düşmüştü. İyiki almışım. Bu alışveriş yasağı yüzünden bir daha nasıl alacağım :(
Güzel bir aynası da mevcut ama tek kötü yanını fotografları çekerken gördüm =( 
" Made in China "
Sizi resimleriyle baş başa bırakıyorum...


3 yorum:

  1. hiç duymamıştım bu markayı,ama renkler çok güzel görünüyor:)

    YanıtlaSil
  2. Ben de ilk defa bu ürünle tanıdım markayı :) Açık renk allık özellikle bronz tene çok yakışıyor. Bronzerdan çok favorim bu renk artık :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de çok beğeniyorum bu markayı. Hem çok güzel hem de uygun, olağanüstü bence. Tekrar sipariş verdim dün strawberrynet.com dan.

    YanıtlaSil